Ο Μεγάλος Έλληνας Οτιδήποτε:Γενική αποποίηση

Ο Μεγάλος Έλληνας Οτιδήποτε, η πρώτη ανοικτή & ελεύθερη κινηματογραφική παραγωγή
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ο Μεγάλος Έλληνας Οτιδήποτε είναι μια διαδικτυακή κινηματογραφική παραγωγή ανοικτού περιεχομένου, δηλαδή μια εθελοντική ένωση ατόμων και ομάδων που αναπτύσσουν ένα κοινό έργο τέχνης. Η δομή του επιτρέπει σε καθένα που διαθέτει σύνδεση με το Διαδίκτυο και φυλλομετρητή να αλλάξει το περιεχόμενο που βρίσκεται εδώ.

[επεξεργασία] Δεν υπάρχει επίσημη αξιολόγηση

Εργαζόμαστε πάνω σε τρόπους επιλογής και αξιολόγησης του περιεχομένου. Ουδείς εκ των συντακτών, των συνεισφερόντων, των χορηγών, των διαχειριστών, χειριστών ή οποιοσδήποτε άλλου που συνδέεται με το "Μεγάλο Έλληνα Οτιδήποτε" με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να είναι αρμόδιος για την εμφάνιση οποιωνδήποτε ανακριβών ή δυσφημιστικών πληροφοριών ή για τη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται ή που συνδέονται από αυτές τις ιστοσελίδες.

[επεξεργασία] Δεν υπάρχει συμβόλαιο· περιορισμένη άδεια

Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε ότι το παρεχόμενο υλικό παρέχεται ελεύθερα και ότι κανένα είδος συμφωνίας ή σύμβασης δεν δημιουργείται μεταξύ σας και των ιδιοκτητών ή των χρηστών αυτού του ιστότοπου, τους ιδιοκτήτες των διακομιστών στους οποίους φιλοξενείται, τους μεμονωμένους συνεισφέροντες στο "Μεγάλο Έλληνα Οτιδήποτε", οποιουδήποτε διαχειριστή, χειριστή ή οποιουδήποτε που με οποιονδήποτε τρόπο συνδέεται με αυτό το εγχείρημα ή των αδελφικών εγχειρημάτων υποκείμενων άμεσα στις αξιώσεις σας ενάντιά τους. Σας χορηγείται μια περιορισμένη άδεια να αντιγράψετε ο,τιδήποτε από αυτό τον ιστοχώρο. Αυτό δεν δημιουργεί ούτε υπονοεί οποιαδήποτε συμβατική ή μη ευθύνη εκ μέρους του "Μεγάλου Έλληνα Οτιδήποτε" ή οποιουδήποτε από τους πράκτορες, τα μέλη, τους διοργανωτές ή άλλους χρήστες.