Ο Μεγάλος Έλληνας Οτιδήποτε:Σχετικά

Ο Μεγάλος Έλληνας Οτιδήποτε, η πρώτη ανοικτή & ελεύθερη κινηματογραφική παραγωγή
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Αυτό είναι μια εισαγωγή στο εγχείρημα Ο Μεγάλος Έλληνας Οτιδήποτε για τους επισκέπτες. Υπάρχει επίσης ένα αναλυτικό άρθρο εδώ.

Ο Μεγάλος Έλληνας Οτιδήποτε (διεθνής αγγλικός τίτλος: The Great Greek Whatever) είναι μία ελληνική δικτυακή κινηματογραφική παραγωγή ανοικτού & ελεύθερου περιεχομένου δηλαδή ένα βικινηματογραφικό εγχείρημα (Wikicinema project). Το Wikicinema (Βικινηματογράφος) είναι μια σύνθετη λέξη από τις λέξεις wiki (βίκι) (ένα είδος συλλογικού ιστότοπου) και cinema (κινηματογράφος). Οι σελίδες του wiki παραγωγής του Μεγάλου Έλληνα Οτιδήποτε παρέχουν συνδέσμους που οδηγούν τον χρήστη σε άλλες σελίδες με σχετικό υλικό.

Ο Μεγάλος Έλληνας Οτιδήποτε γράφεται σε συνεργασία από εθελοντές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Οποιοσδήποτε μπορεί να επεξεργαστεί άρθρα, απλώς πατώντας στη σύνδεση επεξεργασία που εμφανίζεται στην κορυφή της κάθε σελίδας.

Οι επισκέπτες δεν χρειάζονται εξειδικευμένα προσόντα για να συμβάλουν, δεδομένου ότι ο καθένας έχει κάτι να σχολιάσει πάνω στη Μεγάλη Ελληνική Πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι όλων των ηλικιών και από οποιοδήποτε πολιτιστικό και κοινωνικό περιβάλλον μπορούν να συμμετάσχουν στην ταινία.

Οι περισσότερες από τις σελίδες μπορούν να τροποποιηθούν από οποιονδήποτε με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, απλά πατώντας το σύνδεσμο επεξεργασία. Οποιοσδήποτε είναι ευπρόσδεκτος να προσθέσει τη δική του συνεισφορά, στο βαθμό που το κάνει εντός της πολιτικής και των οδηγιών του wiki παραγωγής του Μεγάλου Έλληνα Οτιδήποτε. Ακατάλληλο ή αμφιλεγόμενο υλικό υπόκειται σε αφαίρεση. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τυχαίες ζημιές όταν προσθέτουν ή βελτιώνουν το ήδη υπάρχον υλικό, καθώς άλλοι συντάκτες είναι πάντα κοντά για να δώσουν συμβουλές ή να διορθώσουν προφανή λάθη, και το λογισμικό του Μεγάλου Έλληνα Οτιδήποτε είναι προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει την εύκολη αναίρεση συντακτικών λαθών.

Αν δεν το έχετε κάνει, σας καλούμε να διαθέσετε μερικά λεπτά για να διαβάσετε τι είναι Ο Μεγάλος Έλληνας Οτιδήποτε, ώστε να έχετε κατανόηση του πώς να συμβάλετε στο εγχείρημα. Περισσότερες πληροφορίες για βασικά ζητήματα φαίνονται παρακάτω. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, δοκιμάστε τις Συχνές Ερωτήσεις, ή υποβάλετε ερωτήσεις στο Καφενείο. Για βοήθεια σχετικά με την επεξεργασία και άλλα θέματα, δείτε το σύντομο Οδηγό για νέους χρήστες ή την αναλυτική Βοήθεια.

Περιεχόμενα

[επεξεργασία] Δεδομένα για το wiki παραγωγής του Μεγάλου Έλληνα Οτιδήποτε

Ο Μεγάλος Έλληνας Οτιδήποτε λειτουργεί με το MediaWiki έκδοση 1.21.2.
Έχει 92 σελίδες με υλικό, και 914 σελίδες στο σύνολο.
Έχουν γίνει 11.568 επεξεργασίες.
Υπάρχουν 136 αρχεία.
Υπάρχουν 12 εγγεγραμμένοι χρήστες, εκ των οποίων ενεργοί είναι οι 0. Δικαιώματα διαχειριστή έχουν 3 χρήστες.
Αυτές οι πληροφορίες ισχύουν ως προς τις 05:54 την 23 Απριλίου 2019.

[επεξεργασία] Περισσότερα για το Μεγάλο Έλληνα Οτιδήποτε

[επεξεργασία] Πως να εξερεύνησετε το Μεγάλο Έλληνα Οτιδήποτε

[επεξεργασία] Συμμετοχή στην παραγωγή του Μεγάλου Έλληνα Οτιδήποτε

[επεξεργασία] Επικοινωνία

[επεξεργασία] Παρόμοια έργα

Ο Μεγάλος Έλληνας Οτιδήποτε είναι το πρώτο και μέχρι στιγμής το μοναδικό ενεργό βικινηματογραφικό εγχείρημα.

[επεξεργασία] Απόψεις, θετικές και αρνητικές

[επεξεργασία] Άλλες συνδέσεις